Uw specialist in Peugeot & Citroën regio Goes voor onderhoud en apk

Dé onderhoud specialist voor uw Peugeot & Citroën in regio Goes!

Automobielbedrijf Dijkwel is als PCA Merkspecialist dealer gespecialiseerd in Peugeot & Citroën en is door de PCA Merkspecialist aangesteld voor de regio Goes.

Elk PCA Merkspecialist is gespecialiseerd in Peugeot & Citroën en dient aan de strenge kwaliteitseisen te voldoen, zo ook Automobielbedrijf Dijkwel.

Het PCA Merkspecialist dealerschap garandeert u hierdoor niet alleen monteurs die alles weten van uw Peugeot & Citroën, maar ook de beste condities in aanbod, service, onderhoud, apk & reparatiesgarantiefinancieringen en verzekeringen.

Vakkundig en betaalbaar onderhoud in Goes voor Peugeot & Citroën

PCA Merkspecialist dealer en merkspecialist voor Peugeot & Citroën, Automobielbedrijf Dijkwel is een vertrouwd adres in de regio Goes voor uw onderhoud.

Ons team staat steeds voor u klaar voor de beste service en het beste advies voor u en uw Peugeot & Citroën. De monteurs van de PCA Merkspecialisten zijn steeds perfect op de hoogte van alle ontwikkelingen bij Peugeot & Citroën en laten zich zeer geregeld bijscholen bij Peugeot & Citroën! Daarbij werken we voor een aantrekkelijk tarief, want naast vakmanschap staan wij ook voor betaalbaar onderhoud. Wij doen onderhoud en APK voor alle merken, dus u bent met elk automerk van harte welkom!

Gewoon aankomen is het allerbeste!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0118-417711 info@dijkwel.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0118-417711

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×