Trekhaak laten monteren

Bij ons laat u zeer voordelig een trekhaak monteren onder elk merk auto. Deze trekhaken zijn geschikt voor fietsendragers, caravans, aanhangwagens en vouwwagens.

 

Drie soorten trekhaken

U heeft vast al even rondgekeken. Dan weet u dat er drie soorten te koop zijn: de afneembare, de vaste en de wegdraaibare trekhaak. Wij adviseren u graag welke trekhaak het beste bij uw auto past.

Alle expertise

Wij hebben alle expertise in huis en kunnen tegen scherpe tarieven originele kwaliteit trekhaken leveren. Natuurlijk zijn onze trekhaken en kabelsets van originele kwaliteit, worden ze vakkundig gemonteerd en dat tegen scherpe prijzen!

Met de fiets op pad

U kunt kiezen voor een drager op de trekhaak, op het dak of op de achterklep. Wij kunnen u precies vertellen wat u precies wel en niet mag, welke drager geschikt is voor uw auto. Wij zorgen dat u veilig de weg op gaat! U moet er toch niet aan denken dat u onderweg uw (elektrische)fietsen verliest.

Veel gestelde vragen:

Hoeveel kilo mag ik trekken met mijn auto?
Op het kentekenbewijs van uw auto staat precies wat u met de auto mag trekken.

Wat is het verschil tussen een 7- of een 13-polige aansluiting?
Een 7-polige aansluiting is er voor de wettelijke verplichte verlichting. Een 13-polige aansluiting heeft u nodig u indien u een extra stroomvoorziening nodig heeft. B.v. Een koelkast in uw caravan.

Werken mijn parkeersensoren nog na de trekhaakmontage?
Soms wel en soms niet, dit is afhankelijk van het automerk en type.

Mag er een trekhaak achter een hybride of elektrische auto?
De voertuigfabrikant bepaalt meestal of u wel of geen trekhaak mag plaatsen. Er zijn trekhaken beschikbaar, maar het assortiment is beperkt.

Kan ik mijn fiets vervoeren achterop een hybride auto waar geen trekhaak op mag?
Ja, hiervoor zijn speciale dragers ontwikkeld, wij informeren u graag over de mogelijkheden!

 

Ga veilig de weg op en voorkom verrassingen! Laat u vooraf goed informeren over de aanschaf van een trekhaak. Wij geven advies, leveren en monteren!

Neem contact op

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0118-417711 info@dijkwel.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0118-417711

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×