Auto bandenwissel Vlissingen

Voor een complete bandenwissel inclusief balanceren kunt u terecht bij PCA Automobielbedrijf Dijkwel

Al onze autobanden zijn scherp geprijsd! Tevens bieden wij de optie voor opslag van winterbanden en zomerbanden.

Wanneer het is tijd voor de bandenwissel?

Wij raden u aan om uw banden in maart/april en november te wisselen. Wij hanteren normaal gesproken 1 november tot en met 31 maart als het ‘winterbandenseizoen’.

Waarom de bandenwissel in Vlissingen?

Auto bandenwissel Vlissingen. In Nederland rijden verreweg de meeste automobilisten het hele jaar op zomerbanden. Echter is dit in de winter niet de juiste band. PCA Merkspecialist Automobielbedrijf Dijkwel Vlissingen beschikt over alle bandensoorten en kan u voorzien van het juiste advies.

Winter bandenwissel Vlissingen

Bij aanhoudende temperaturen beneden de 7 graden adviseren wij, Autobedrijf Automobielbedrijf Dijkwel winterbanden. Door de dikkere rubberlaag is uw band beter bestand tegen kou en heeft u meer grip en zekerheid op de weg. Kom langs in onze werkplaats in Vlissingen. Wij helpen u graag!

Zomerbanden

Wanneer het buiten warmer is dan 7 graden dan raden wij, Autobedrijf Automobielbedrijf Dijkwel Vlissingen zomerbanden aan. Door het soort profiel is uw remweg, met warmer weer, korter.
Wist u dat een zomerband minder slijt dan alle andere bandensoorten? Tevens zorgt het rubber dat u comfortabel kunt rijden. Bovendien maakt een zomerband aanzienlijk minder geluid dan een winterband.

Banden merken

Autobedrijf Automobielbedrijf Dijkwel biedt u banden aan van merken als Apollo, Bridgestone, Continental, Dunlop, Firestone, Michelin, Good Year, Pirelli, Vredestein, Maxxis, Kleber, Fulda en Sava. Zo ziet u, in Vlissingen bent u bij Automobielbedrijf Dijkwel op de juiste plek!

Autobedrijf Automobielbedrijf Dijkwel is PCA Merkspecialist in Peugeot & Citroën en verzorgt graag de auto bandenwissel voor uw auto in Vlissingen.

Maak nu een afspraak!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0118-417711 info@dijkwel.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0118-417711

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×