APK Vlissingen

De Algemene Periodieke Keuring (APK)

De APK is een in Europa wettelijk verplichte keuring, ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu.

In Nederland staat de keuringsplicht beschreven in de Wegenverkeerswet 1994 en daarvan afgeleide regelingen. 

Volgens deze regelgeving moet u uw personenauto, of bedrijfsauto die beladen niet zwaarder mag zijn dan 3.500 kg, jaarlijks laten keuren.
Tenminste, als het voertuig drie jaar of ouder is. 

Zware bedrijfsauto”s, aanhangwagens en sommige speciale voertuigen moeten elk jaar worden gekeurd vanaf het moment dat ze nieuw op de weg worden toegelaten. 

De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw voertuig de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. 

Regelmatige controle en onderhoud van uw voertuig blijft dus belangrijk.

Autobedrijf Dijkwel is als PCA Merkspecialist gespecialiseerd in Peugeot en Citroën en als onderhoud specialist werkzaam voor de regio Vlissingen. Het PCA label garandeert u up-to-date geschoolde monteurs. Uw onderhoud en reparaties zijn bij ons in goede handen.

Dé onderhoud specialist voor Vlissingen met de beste condities

Naast het onderhoud van uw Peugeot en Citroën, bieden wij u de beste condities voor onderhoud en reparatie, garantie, lease, financieringen en verzekeringen.

Vakkundig en betaalbaar onderhoud voor elk merk!

No-nonsense, korte lijnen, met de beste service en advies voor alle merken. Alle PCA Merkspecialisten zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en worden regelmatig bijgeschoold! Onze vakmensen werken voor een aantrekkelijk tarief, gunstig voor uw portemonnee. Uiteraard bent u bij ons welkom met alle merken voor onderhoud en een APK, ook natuurlijk met uw Peugeot of Citroën.

Nieuwsgierig?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0118-417711 info@dijkwel.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0118-417711

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×